×

طراحی و اجرا سوله کارخانه

طراحی و اجرای انواع طراحی و اجرا سوله کارخانه

صفحه اصلی > مقالات > طراحی و اجرا سوله کارخانه
فهرست عناوین
درخواست مشاوره رایگان

طراحی و اجرا سوله کارخانه



طراحی سوله کارخانه یک عامل مهم است که میتواند به طور قابل توجهی بر کارایی ، بهره وری و موفقیت کلی کارخانه شما تاثیر بگذارد . طراحی یک سوله کارخانه کارآمد شامل چیدمان ، یکپارچگی ساختاری و زیبایی شناسی ساختمان است . یک سوله با طراحی منحصر به فرد ، استفاده از فضا را به حداکثر می رساند ، ایمنی را تضمین میکند و امکان توسعه آینده را فراهم میکند .
 
طراحی سوله کارخانه

اصول طراحی سوله کارخانه

-اندازه و شکل : برای اندازه گیری کلی طبقع باید عرض و عمق سوله را در بدانید ؛ سپس میتوانید ابعاد دیوار خود را نیز تعیین کنید . سپس باید ارتفاع سقف در نظر گرفته شده را در داخل و همچنین ارتفاع سقف را از بیرون تعیین کنید .
-سبک سقف و شیب : وقتی نوبت به اندازه گیری تیرچه برای سقف سوله ای می رسد ، با کوچکترین اندازه ای که ممکن است به دست آورید ، خیلی نگران نباشید . داشتن الوارهای سقفی با اندازه مناسب ، سقفی ماندگار به شما می دهد و میتوانید به آن افتخار کنید .

اصول طراحی سوله کارخانه

-پوشش سقف : برای طراحی سوله ای که دارای سقف شیب دار است ، باید از سقف شیلنگ یا نمدی تست شده استفاده کنید . برای سقف هایی با شیب ملایم تر ، گزینه های دیگری مانند سوله بام سبز ممکن است جذاب باشد .
-دیوار : هدف سوله مستقیما بر ساخت دیوار های سوله تاثیر میگذارد . اگر قرار است سوله به عنوان سوله ابزار ، انبار یا به عنوان سوله گلدان باشد ، دیگر نیازی به عایق کاری دیوار ندارد . شما میتوانید از یک سایدینگ تخته ای استفاده کنید که از مواد الیاف فشرده کامپوزیت ساخته شده است که میتوان آن را رنگ کرد .

اصول طراحی سوله کارخانه

-ویندوز : اولین تصمیم شما برای طراحی سوله این است که پنجره ها باز شوند یا باز نشوند . اگر آنها باز میشوند ، باید تصمیم بگیرید که آیا سبک آویزان بالا را ترجیح میدهید یا سبک آویزان به پهلو .
-درب : اگر از سوله برای نگهداری تجهیزات بزرگ استفاده میکنید باید از یک درب دوبل استفاده کنید . همچنین باید تصمیم بگیرید که میخواهید آن را در کجای سوله قرار دهید و همچنین به چه عرض و ارتفاعی نیاز دارید .

اصول طراحی سوله کارخانه

 

مراحل طراحی سوله کارخانه

خاص باشید : یک هدف واضح به یافتن کارایی ، انتخاب سبک ، سایت صحیح و ساخت برای ماندگاری طولانی مدت کمک میکند . اهداف مشترک بر درصد یا گسترش برای نگهداری وسایل نقلیه بیشتر یا اندازه های کلاس بزرگتر تمرکز دارند . بسیاری نیز اهداف چندگانه یا همپوشانی را تعیین می کنند .

مراحل طراحی سوله کارخانه

سازگاری ساختمان با سیستم های موجود : سیستم های طبیعی شامل ملاحظاتی مانند باد غالب ، گرما ، آفات و باران است . انتخاب هایی که در فرآیند ساخت انجام می دهید باید این موارد را در نظر بگیرید . باد غالب بر افرادی که بوی عملیات را حس میکنند تاثیر میگذارد ، گرمای تابستان ممکن است به تهویه نیاز داشته باشد و یک سیستم آب باران میتواند هزینه ها را در دراز مدت کاهش دهد .
سیستم های عملیاتی فرآیند و دارایی هایی را که در طول زمان ایجاد کرده اید را پوشش می دهند .

مراحل طراحی سوله کارخانه

مواد را انتخاب کنید : چوب یا فولاد . هر دو کاربردهای خود را دارند ، اما فولاد واقعا در قیمت ، کیفیت و زمان ساخت به مشتریان ارائه می دهد . برای کمک به انتخاب سبک ، سیستم های طبیعی و عملیاتی را که ساختمان با آنها ادغام می شود ، دوباره بررسی میکنید . همه چیز را باید در نظر بگیرید ، از نوع ماشین هایی که در فضا کار میکنند تا توانایی مواد برای مقاومت در برابر سایش سنگین و به حداکثر رساندن نور طبیعی .

مراحل طراحی سوله کارخانه

 

نقش عایق دیوار و سقف سوله

عایق کاری پشت بام : پشت بام ها مناطقی هستند که عمدتا در سوله های کارخانه ها افزایش یا از دست دادن گرما رخ می دهد .مواد عایق مناسب سقف میتواند به طور قابل توجهی انتقال گرما از طریق سقف را به حداقل برساند و فضای داخلی را در روزهای گرم خنک تر و در روزهای سرد گرم تر نگه دارد . عایق کاری قسمت پشت بام نه تنها بهره وری انرژی را افزایش می دهد ، بلکه فشار وارده بر سیستم های گرمایش ، تهویه مطبوع را کاهش میدهد و در نهایت منجر به کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه های عملیاتی میشود .

طراحی سوله کارخانه

عایق دیوار : عایق کاری دیوار های سوله کارخانه به اندازه عایق کاری سقف سوله کارخانه اهمیت دارد . دیوارهایی که عایق بندی ضعیفی دارند ، گرما را به راحتی از خود عبور میدهند و منجر به ناراحتی حرارتی در داخل تاسیسات می شود . عایق کاری مناسب دیوارها این مسئله را از بین می برد و دمای محیط داخلی را پایدارتر نگه میدارد و به محیط کاری لپذیر تر با آسایش حرارتی کمک میکند .

اصول طراحی سوله کارخانه

 

مصالح ساختمانی برای طراحی سوله

چوب : سوله های چوبی سنتی ترین نوع سوله ای هستند که میتوانید خریداری کنید . بسته به ترجیحات خود میتوانید سوله چوبی خود را به روش های مختلف شخصی سازی کنید .
چوب ها از نظر زیبایی شناسی جذاب ، یک ماده طبیعی ، قابل تنظیم و قوی و با دوام هستند اما سوله های چوبی بی کیفیت مستعد پوسیدگی هستند و اغلب گران قیمت تر هستند .

مصالح ساختمانی برای طراحی سوله

فلز : سوله های فلزی را میتوان با استفاده از فوراد یا آلومینیوم گالوانیزه ساخت . فولاد از این دو ماده قوی تر است . با این حال ، خوردگی آن بیشتر است . آلومینیوم ضعیف تر است ، بنابراین ممکن است با آسیب ضربه مواجه شوید اما در برابر خوردگی مقاوم است .
سوله های فلزی فوق العاده با دوام ، ماقوم در برابر حشرات و پوسیدگی هستند و خیلی گران نیستند اما زنگ زدگی و نشتی میتواند مشکل ساز باشد .

مصالح ساختمانی برای طراحی سوله

پلاستیک : سوله های پلاستیکی در بین صاحبان خانه بسیار محبوب هستند . یک سوله پلاستیکی برای جابجایی سبک است و جمع آوری آن بسیار آسان است . علاوه بر این ، نسبت به سایر مواد زمان کمتری را برای نگهداری سوله پلاستیکی صرف خواهید کرد .
کانکس های پلاستیکی در برابر حشرات ، زنگ زدگی و پوسیدگی مقاوم هستند اما به راحتی قابل تنظیم نیستند .

نقش عایق دیوار و سقف سوله



 

هزینه طراحی سوله کارخانه

موضوع طراحی در قیمت سوله نقش یسزایی دارد . توجه داشته باشید که ساختمان های سوله معمولا پیش ساخته و بر اساس اصول طراحی خاص هستند . با توجه به نیاز مشتری امکانات مختلف از قبیل انواع در و پنجره ، جرثقیل ثابت در سوله ، وجود نیم طبقه در سوله ، سیستم های تهویه و پنکه ، نازک کاری و نمای سوله ، افزایش ارتفاع . از سوله تا  پشت بام و روش های مختلفعایق کاری با اهداف مختلف برای استفاده از سوله به طرح اولیه اضافه شده است .  

هزینه طراحی سوله کارخانه





نظرات کاربران

ضمن قدردانی از انتخاب شما ، لطفا با ثبت نظر ما را در امر بهبود خدمات یاری فرمایید