طراحی و اجرا نما شیشه ای

طراحی و اجرای انواع طراحی و اجرا نما شیشه ای

صفحه اصلی > طراحی > طراحی و اجرا نما شیشه ای
فهرست عناوین
درخواست مشاوره رایگان



نما شیشه ای ساختمان و برج ها یکی از عناصر مهم معماری مدرن و معماری معاصر است . ساختمان هایی مانند آسمان خراش ها و ساختمان های اداری با دیوار های پرده ای زیبا معمولا هنگام تصویر کردن نماهای شیشه ای پیوسته عظیم به ذهن متبادر میشود . با این حال ، ساختمان های مسکونی مدرن میتوانند به راحتی دارای یک نمای شیشه ای برای ارائه سطوح باز دوست داشتنی باشند .

طراحی نما شیشه ای
 

انواع نما شیشه ای ساختمان

 

سیستم کرتین وال

 
کرتین وال سیستم های خارجی ساختمان هستند که سیستم های باربر نیستند. از چهارچوب ساختمان آویزان شده و هیچ باری از ساختمان را تحمل نمی کند. آنها قابل حمل هستند. بسیاری از آنها را میتوان به راحتی جابجا کرد و سبک وزن، بسیار عایق و ضد آب هستند. کرتین وال ها موجود در انواع مختلف به صورت نیمه شفاف یا غیر شفاف به منظور مطابقت با نیاز های طراحی خاص ساخت.
 

سیستم شیشه سازی ساختمان

 
از این نوع، رایج ترین شیشه عایق است که در آن شیشه به یک ساختار تکیه گاه با درزگیر سیلیکونی چسبانده می شود تا از اتصالات مکانیکی استفاده نشود. کمترین قاب بندی را ارائه می دهد، یعنی زیباترین ظاهر را به ویژه برای نمای بیرونی ساختمان.

انواع نما شیشه ای ساختمان
 

نماهای دو پوسته

 
این نماها یک سازه دوجداره هستند که در آن انواع پانل های شیشه ای نصب شده است که توسط خلاء هوا یا گاز از هم جدا شده اند. حفره را میتوان برای تهویه ساخت و با این کارعملکرد حرارتی و صوتی حفره را افزایش داد. کنترل بهتر انرژی، کنترل نسیم طبیعی و راه حل های عایق صوتی بهتر را به ارمغان می آورد. استفاده از شیشه های کامپوزیت نیز اندازه ای از محافظت در برابر نیروهای فیزیکی طبیعی را ارائه می دهد.
 

سیستم پانل شیشه ای

 
در این سیستم پانل های شیشه ای توسط فیکس کننده های نقطهای یا پیچ هایی که از سوراخ های روی شیشه عبور میکنند و به چارچوب ساختمان ثابت می شوند، پشتیبانی میشوند. ظاهری شیک و ظریف را ارائه می دهد که توسط ساختار شبکه ای قاب گرفته نمیشود. دارای لعاب بزرگ و بدون وقفه و درجه بالایی از شفافیت نور است.

اصول طراحی نما شیشه ای ساختمان
 

سیستم شیشه ای اسپایدر

 
لعاب عنکبوتی کمی شبیه به پانل شیشه ای عمل میکند زیرا از اتصالات عنکبوتی انحصاری برای پشتیبانی از پانل شیشه ای استفاده میکند. این اتصالات بر روی اسکلت فلزی و یا  در مواردی بر روی خود سازه ساختمان ثابت میشوند. آزادی طراحی گسترده ای را فراهم میکند و میتوان از آن برای ایجاد انواع اشکال و فرم های معماری استفاده کرد.
 

سیستم شیشه ای یکپارچه

 
این نوع نما براساس استفاده از واحد های شیشه ای و آلومینیومی پیش ساخته است که متعاقبا بر روی دیوارهای ساختمان نصب می شوند. واحد ها معمولا شامل بخشی از سازه، عایق و روکش ساختمان هستند. روند ساخت و ساز سریع تر، تضمین کیفیت بهتر، و میزان نیروی کار مورد نیاز در محل را کاهش می دهد.
 
این سیستم ها برای تولید سطوح وسیع شیشه ای بدون شکستگی در سقف یا طبقات بالایی سازه ها به منظور پذیرش هرچه بیشتر نور مورد استفاده قرار میگیرند. ظاهر داخلی سازه ساختمان را بهبود می بخشد، نور طبیعی را امکان پذیر میکند و میتواند تاثیر بیشتری بر جو داشته باشد.

انواع نما شیشه ای ساختمان
 

مزایای طراحی نما شیشه ای ساختمان

 
شیشه نما اجازه می دهد تا طراحی ساختمان بازتر و شفافتر ایجاد شود. با استفاده از صفحات شیشه ای بزرگ در نما، معماران میتوانند ساختمان هایی را با احساسی باز و مطبوع طراحی کنند و اجازه دهند نور طبیعی به فضاهای داخلی سرازیر شود. این امر نه تنها میتواند محیط دلپذیرتری را برای سرنشینان ایجاد کند، بلکه میتواند به کاهش نیاز به نور مصنوعی در طول روز و در نتیجه صرفه جویی در انرژی کمک کند.

مزایای طراحی نما شیشه ای ساختمان
 
شیشه نما میتواند عملکرد حرارتی بهبود یافته را برای یک ساختمان فراهم کند. شیشه کرتین وال مدرن اغلب با یک لایه نازک از مواد پوشانده می شود که عایق بندی ساختمان کمک میکند و در تابستان خنک تر و در زمستان گرمتر نگه می دارد. این میتواند به کاهش هزینه های انرژی مرتبط با گرمایش و سرمایش ساختمان کمک کندو کارکرد آن را مقرون به صرفه تر کند.

مزایای طراحی نما شیشه ای ساختمان
 
شیشه نما همچنین میتواند عایق صوتی بهبود یافته ای برای ساختمان ایجاد کند. استفاده از شیشه های ضخیم و چند لایه در نما میتواند به کاهش سطح سر و صدا در داخل و خارج ساختمان کمک کند و آن را به مکانی راحت تر و آرام تر برای کار یا زندگی تبدیل کند.

مزایای طراحی نما شیشه ای ساختمان
 

هزینه طراحی نما شیشه ای

 
عوامل موثر بر قیمت نمای شیشه ای ساختمان عبارتند از:
 

نوع و کیفیت شیشه

 
نوع و کیفیت شیشه بر قیمت طراحی نمای شیشه ای ساختمان تاثیر بگذارد. شیشه های با کیفیت و فناوری های پیشرفته معمولا قیمت بیشتری دارند.

هزینه طراحی نما شیشه ای
 

اندازه و ابعاد شیشه

 
ابعاد شیشه مورد استفاده در نما نقش بسزایی در قیمت طراحی دارد. شیشه های بزرگ و اندازه های سفارشی معمولا قیمت بالاتری نسبت به بقیه دارند.
 

محل تولید و توزیع شیشه

 
هزینه تولید و حمل و نقل شیشه نیز بر قیمت تاثیر میگذارد. شیشه هایی که در کارخانه های دورتر از پروژه تولید میشوند گرانتر هستند.

هزینه طراحی نما شیشه ای
 

انواع شیشه های مورد استفاده در نما

 

شیشه سکوریت

 
شیشه سکوریت نوعی شیشه ایمنی است که برای افزایش استحکام و دوام آن را با حرارت و مواد شیمیایی عمل می شود. اغلب در کاربرد های شیشه نما استفاده می شود زیرا در برابر شکستگی مقاوم تر از شیشه آنیل شده استاندارد است.
 

شیشه لمینت

 
شیشه لیمنت از قرار دادن یک لایه پلاستیک بین دو لایه شیشه ساخته می شود. اغلب در کاربرد های شیشه نما استفاده میشود زیرا از شیشه استاندارد قوی تر و مقاوم تر در برابر شکستگی است. در صورت شکستن، لایه پلاستیکی به نگه داشتن شیشه در جای خود کمک میکند و خطر آسیب را کاهش می دهد.

انواع شیشه های مورد استفاده در نما
 

شیشه عایق

 
شیشه عایق از قرار دادن یک لایه هوا یا گاز بین دولایه شیشه ساخته میشود. اغلب در کاربردهای شیشه نما برای بهبود عملکرد حرارتی ساختمان استفاده میشود.
 

شیشه های رنگی

 
شیشه های رنگی نوعی شیشه است که دارای پوشش رنگی روی آن است که میتواند به کاهش تابش خیره کننده و افزایش حرارت در ساختمان کمک کند. اغلب در کاربرد های شیشه نما برای بهبود راحتی ساکنان ساختمان استفاده میشود.

انواع نما شیشه ای ساختمان
 

شیشه انعکاسی

 
شیشه انعکاسی نوعی شیشه است که روی آن یک پوشش بازتابنده اعمال میشود که میتواند به کاهش تابش نور و افزایش حرارت در ساختمان کمک کند. اغلب در کاربردهای شیشه نما برای بهبود عملکرد حرارتی ساختمان استفاده میشود.
 

شیشه مات

 
شیشه مات نوعی شیشه است که دارای سطح مات و حکاکی است که میتواند به پخش نور و کاهش تابش خیره کننده کمک کند. اغلب در کاربردهای شیشه نما برای حفظ حریم خصوصی یا ایجاد یک جلوه تزئینی استفاده میشود.
 

شیشه طرح دار

 
شیشه طرح دار نوعی شیشه است که نقش یا طرحی روی سطح آن حک شده است. اغلب در کاربردهای شیشه نما برای ایجاد حریم خصوصی یا ایجاد یک جلوه تزئینی استفاده میشود.

اصول طراحی نما شیشه ای ساختمان
 

اصول طراحی نما شیشه ای ساختمان

 

قاب بندی شیشه

 
عنصر اصلی طراحی شیشه ساختاری این است که قاب وجود ندارد . واحد های شیشه ای با استفاده از کانال ها یا زوایایی که به صورت مخفی طراحی شده اند ، بدون توجه به طرح ، به سازه ساختمان ثابت میشوند .
 
برای حداقل ترین سیستم نما ، یک قاب آلومینیومی را انتخاب کنید . مینیمال ترین سیستم نما دارای خطوط دید قاب 35 میلیمتری روی صورت است .

اصول طراحی نما شیشه ای ساختمان

اندازه شیشه

 
حداکثر اندازه شیشه ای که میتوانید با سیستم نما به دست آورید با وزن شیشه تعیین میشود . این بدان معناست که اگر از شیشه سه جداره استفاده شود ، یا واحدهای شیشه لمینت ضخیم تر نیاز به یکپارچه سازی داشته باشند ، حداکثر اندازه شیشه ای که میتوانید استفاده کنید کاهش می یابد .
 
شیشه ساختاری با محدودیت حداکثر اندازه شیشه یا وزن کنترل نمیشود . در ساختمان های تجاری که از نمای شیشه ای ساختاری استفاده می کنند ، تنها محدودیت در اندازه شیشه به بودجه و دسترسی به سایت بستگی دارد .

اصول طراحی نما شیشه ای ساختمان

مشخصات شیشه

 
هنگام در نظر گرفتن شیشه ساختاری آزادی زیادی با مشخصات شیشه وجود دارد . مجبور نیستید واحدهای شیشه ای را با محدودیت وزن یا عمق خاصی ایجاد کنید ، شما آزاد هستید که واحد های شیشه کاملا سفارشی را در نما قرار دهید که تاثیر کمی بر جزئیات طراحی دارد .
 
در صورت تمایل میتوان از چندین لایه چند لایه شیشه ، شیشه سه جداره ، شیشه برقی و شیشه تزئینی در یک شیشه لعاب استفاده کنید .

اصول طراحی نما شیشه ای ساختمان
 




ارسال فرم درخواست طراحی





سوالات متداول شما



نظرات کاربران

ضمن قدردانی از انتخاب شما ، لطفا با ثبت نظر ما را در امر بهبود خدمات یاری فرمایید